2011. október 31., hétfő

GEDGE, PAULINE - ÁLMOK HÁZA - - Jelenlegi ára: 2 125 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
176996
GEDGE, PAULINE
ÁLMOK HÁZA -
Tii a Nílus partján fekvő, kövér szántók övezte csendes kis faluban, Aszuátban él családjával. A gyönyörű, fiatal, kék szemű leány azonban többre vágyik, mint amit a világnak ez a rejtett zuga kínál számára. Apjával dacolva titokban megtanul írni, s bár a falu bábája lesz, álmodozó, zabolátlan természete miatt nem örvend népszerűségnek. Egy napon a faluba érkezik Hui, a thébai Látnok, hogy tanácskozzon Upuaut istennel templomában. Tii úgy dönt, hogy éjjel felkeresi, és bármibe is kerüljön bepillantást kér a jövőbe. Nem is sejti, hogy mi vár rá, amikor a sötétség leple alatt fellopózik a nagy hatalmú Látnok bárkájára. Az emberre már alig hasonlító Hui nem fogadja el a jóslatért felajánlott ajándékát, testét és ártatlanságát, hanem próbára teszi, majd közli vele, hogy már három hónapja, amikor a Fáraónak jósolt látta az arcát, ismerte a nevét és tudta, hogy hamarosan találkozni fognak. Magához veszi a gyógyításban és csábításban jártas leányt, aki nemsokára az udvar olajoktól illatozó, ékszerekben és finom ruhákban pompázó szépségévé válik, s idővel a Fáraó ágyasa lesz. Hatalmával együtt tovább növekedik nagyravágyása is. Szenvedélyt és féltékenységet ébreszt a környezetében, cselszövések és titokzatos halálesetek részesévé válik. Jó ideig maga sem jön rá, hogy sorsa és az események mögött szeretett jótevője, pártfogója és tanítómestere titokzatos alakja áll.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Az aukció vége: 2011-11-03 01:03
. GEDGE, PAULINE - ÁLMOK HÁZA - - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése