2011. június 24., péntek

Gárdos Péter: Az engedményezés - Jelenlegi ára: 4 785 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az engedményezésA könyv listaára: 5200 Ft. Leírás:
A szerző a jogtudomány szemszögéből vizsgálja, elemzi az engedményezés kérdéskörét, a legjelentősebb külföldi jogrendszerek jogpolitikai megközelítéseinek és dogmatikai megoldásainak tükrében, párhuzamot vonva a hazai jogi praxissal. Az előszó és bevezető után részletezi a követelés átruházásának folyamatát (az engedményezés kialakulása és fejlődése, elhatárolás, az engedményezés mint átruházás stb. ), majd a témakör olyan speciális kérdései kerülnek terítékre, mint a jövőbeli, tömeges és globális követelések, illetve ezek egyes részeinek engedményezése vagy a biztosítéki célú engedményezés. A kiadvány további részében olvashatunk az engedményezés joghatásáról, az alkalmazandó jogról (nemzetközi kódexek, Római Egyezmény, Uncitral Egyezmény stb. ), valamint tanulmányozhatunk egy indoklással ellátott javaslatot, amely az engedményezés szabályozását célozza. Az elsősorban az érdeklődő szakközönség figyelmébe ajánlható munkát bibliográfia, jogeset-gyűjtemény és részletes mutató zárja. ISBN: 978-963-284-087-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 785 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 18:39
. Gárdos Péter: Az engedményezés - Jelenlegi ára: 4 785 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése